Autor Téma: Neco jako stiznost - klan LF  (Přečteno 3178 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Fenix

• Patří do týmu
  • **
  • (-:
    • http://sweb.cz/cfenixe/index.htm
(Bez předmětu)
« Odpověď #15 kdy: 02.Duben 2007, 22:23:23 »
Lemone lemone loool  . . .  

Citace: "Lemonice"
Ne ze bych to chtel svadet na nekoho ale to ze to zalozil gasmel mi rekl bozzar.

Nevedomost neosprvalnuje ? kto to povedal ? :)))  

Navic je tam napsane 'By mel byt' ne ze urcite je.

No lenze potom sa cela tema zrvtla na gasmela ako vam kazi povest atd blablablabla kazdy vie co napisal . . . .

Fenix na Feedixe jsem si zmenil jen jednou a uznej ze ty ses ke mne nechoval nijak hezky tiez..

Azda si nemal na to nejaky bind na premenovanie na mna ? mozno este stale mas ?

[viz afera zblblej kocour -nekolikanasobne odebrani adminu {tenkrat jsi mi lhal}]

Ano nechoval som sa hezky a choval som sa a zial sa este chovam ako [forum cenzura ] a mozno prave preto nemam admina ale ty si admina a coskoro budes dokonca 4 a organizujes prvu Cz-Sk trem ligu takze taketo spravanie neviem ci je hodne . . .
Ale ja som ta nezosmiesnil a nebolo to ani mojim zamerom ( zamer bol oplivnit statistiky co som i dosiahol ^^ viz. top TK Kdo ma prekona ?:))) ) a ber na to jed ze keby som vedel ake to bude mat nasledky bud ci pre teba alebo pre mna tak vzivote by som to nespravil . . .  i ked stale neviem co bolo az na tom take zle ale to je uz ina tema . . .

A ted by me zajimalo co reknes na to ze Lamer prave zalozil klan <- ? A to myslim vazne...ted jsme ho na serveru videli..

Komunikacny sum :))) ktory asi zariadil nejaky komunikacny skriatok ale myslim ze to tvoja vec nie je a ani klanu LA . . .

edit: A tim screenom chces rict co?Ja jsem se pripojil az potom [jak je tam videt] a navic jste psali pm...

s tim screnom som ta nechcel obvinit z toho ze rozirujes naschval nejake famy z vlastnich pohnutok ved to sa na zaklade z toho screenu neda ani dokazat  (-:  . . .
Ja som chcel len poukazat ze Lamer nieje Gasmel a ze Gasmel nezalozil klan   (-:  ale ze to bol Quake  a ze vas zjavne asi nechcel parodizovat i ked to zial mozno tak vyznelo . . .

Btw samotny screen je zlozeny z viacerich (-:  screenov

Predem vim co na to reknes

Si azda jasnovidec ? O.o  (-:

..ale prece jenom by bylo hezke se na to podivat...To je jedine co umi.Kopirovat a zesmesnovat

nikoho nezesmesnuje . . .  viz vise . . . (-:  jj jasne o tom celi Quake je ? je niekedy asi takze si uvedomit ze kazdym nickom sa skryva clovek ^^ ktory nema nic na praci len niekomu robit zle . . .

Heled ja vim ze jsem idiot a [abych to tim i potvrdil] je mi to uplne jedno.
Jestli mi chces dat ban za to ze jsem siril zpravy o tom ze LF parodizuje LA tak klidne.Je to jen hra,bude mi to lito ale stejne dobre muzu zacit hrat rekneme Lineage a zapojit se do komunity tam.

Urcite ti nechem( a nemozem pochopitelne ) dat ban mozno len by si mohol trosku pozornejsie precitat co som napisal . . .  proste svojom dufam najlepsom svedomi si napisal co si napisal a ja by som suhlasil keby to bola pravda lenze ty si to nevedel tak ako sa da za to clovek potrestat ?

Jen tak btw me je naprosto jedno ze si dela srandu z nicku lemonice a ze me v cemkoliv kopiruje...

to bola reakcia hlavne na bozzara :)))

bylo by mi uplne jedno kdyby treba napsal [LF]Alanil i kdyz alanila beru jako kamose a nesmirne si ho vazim. Je to jeho vec co si napise do nicku - UnnamedPlayeru je taky sto a ten prvni si nestezuje Very Happy.

Ono nemoze ti byt jedno pokial sa vydava za niekoho ineho ! a to uz vobec ako adminovy takto bol na pernament ban zabanovany napriklad Tokra aka Raiden . . .
« Poslední změna: 01.Leden 1970, 01:00:00 od Fenix »
[21:37]   Peterdia: A.H.A.L.Y.A. : Anorganický Hrozivý Analogový Likvidační Yttriový Android

irc://irc.freenode.net/KOCOUR

Offline Lemonice

• Nováček
(Bez předmětu)
« Odpověď #16 kdy: 02.Duben 2007, 22:36:01 »
Tak jo pujdu na to odspoda...
[quote:fd8ca]Ono nemoze ti byt jedno pokial sa vydava za niekoho ineho ! a to uz vobec ako adminovy takto bol na pernament ban zabanovany napriklad Tokra aka Raiden . . .[/quote]

Abych pravdu rekl, pokud to neni nejake hodne dlouhodobe je mi to uplne jedno, navic Tokra aka Raiden aka Coca.Cola aka Tell.me.homer byl aspon pokud vim zabanovany za nefair play [schazovani hracu dolu lucim apod]

[quote:fd8ca]by si mohol trosku pozornejsie precitat co som napisal[/quote]

Tvuj prispevek jsem cetl asi 6x a myslim ze pomerne pozorne....

[quote:fd8ca]Ano nechoval som sa hezky a choval som sa a zial sa este chovam ako [forum cenzura ] a mozno prave preto nemam admina ale ty si admina a coskoro budes dokonca 4 a organizujes prvu Cz-Sk trem ligu takze taketo spravanie neviem ci je hodne . . . [/quote]

Promin nevim jestli je to slovenskym jazykem nebo jsem fazne akorat debil , ale pochopil jsem to tak ze se chovam blbe ze mam dostat vyssi level admina [na to tiez nevim jak si prisel] a ze organizuju ligu.

Bind na Feedixe urcite mam, cokoliv slozitejsiho [s barvickama , delsi nez  slova] pisu na bindu. Je to vlastne jen o 5 pismenek delsi a muze se to hodit kdybys to snad musel uplne nahodou pouzit znova.
Ovsem prejmenoval jsem se vazne jen jednou...pokud se to povedlo snad vicekrat , tak to bylo jen kvuli bindu a nejspis jsem se hned zpatky prejmenoval.

[quote:fd8ca]Nevedomost neosprvalnuje ? kto to povedal ? )) [/quote]
Demo....no a? Ja s demem nejsem jeden clovek takze zminovani tohoto podle me nema zrovna smysl.

To je snad vsechno?...
« Poslední změna: 01.Leden 1970, 01:00:00 od Lemonice »

Offline Drevo

• Nováček
(Bez předmětu)
« Odpověď #17 kdy: 02.Duben 2007, 23:48:23 »
Fenix sa predviedol... Aj nejaku tu cenzuru si vysluzil. NEURAZAM TA? Dufam, ale sorry ak by som nahodou napisal nieco take, co by akoze mohlo, lebo ty sa CHCES urazat, vsak ano?

Neviem aky ma kto na to cele nazor, neviem, ako to Lemon myslel, ale ja som celu tuto "aferu" zobral skor s humorom, teda nie ze skor, ale hej. Jasne, ono to moze vsetko vyzerat inak, ani ja neviem co si mam o roznych veciach mysliet, napokon, stare otrepane "cez net sa do ludi vidiet neda" vobec nie je "over-used", ale proste je to pravda. Avsak to, co sa mne javi ako vtip uz od prveho Lemonovho postu (ten, ktorym topic zacal), moze skutocne byt poukazanim na isty vyvoj. To nepopieram.

Tym padom tvoja reakcia bola do znacnej miery neopodstatnena, Fenix. Na druhej strane, pripomenul si mi, ze na forach ako je toto nie je v ramci schopnosti bezneho smrtelnika (ani Fenixa) rozoznat poznamky napisane s prvotnymi humornymi intenciami od tych, ktore sa otvorene snazia na zvoleny subjekt zautocit. Pri tych tvojich je to, zaroven, jasne, cim si si jednoznacne vysluzil moju pochvalu za to, ze si mi urcite ulahcil interpretaciu charakteru tvojho prispevku. Tymto sa vsak nechcem od miery zodpovednosti, ktoru nesiem za svoje (pre)ciny, nijako distancovat.

Zaroven sa touto cestou ospravedlnujem vsetkym clenom klanu "LF" za mozne poskodenie mena horeuvedeneho klanu, ktore som svojim neuvazenym a nespravne naladenym spravanim mohol sposobit, sposobil, ci este len sposobim (co si z pochopitelnych a aj uprimnych dovodov nezelam). Ubezpecujem vas, ze moje predchadzajuce reakcie na vas klan som nemyslel osobne ani ofenzivne, pretoze subjekt, na ktory som reagoval, ako ani mozne odpovede na tento subjekt, som sam nepovazoval za podobne charakterizovatelne.

Trochu odlahcenym tonom uz len dodam, ze skutocne rozumiem podstate CASTI Fenixovho argumentu (t.j. tej casti, v ktorej sa neobjavuju zbytocne naladove vypovede o momentalnom stave autora prispevku, ale naopak, v ktorej sa prechadza k podstate problemu, miesto usilia zvysovat napatie v pomerne nevodivom prostredi), kedze k poskodeniu mena klanu LF skutocne mohlo z mojej strany dojst. Naviac mnou spominane protiargumenty typu "Ved ja len tak, no, sak one, akoze akoze ano, ne naozaj" skutocne nikoho zaujimat nemusia/urcite ani zaujimat nebudu. Nebolo by teda na mieste povedat "Tak sorry, ale sranda bola", ak to vacsine ludi sposobilo problemy, preto opat zdoraznujem, ze sa nechcem tvarit, akoby som bol vo vsetkom nevinne a tym uboho prijimal porazku od karhajuceho Fenixa. Tu radost mu neurobim (strikes back, hence "no offence" intended).

Mam totiz taky subjektivny dojem, ze pravym ucelom Fenixovho prispevku bolo skor vyjasnit si urcite problemy siahajuce do mozno nie az tak vzdialenej minulosti. Tie jeho postrehy sa mi uz potom zdaju byt len prejavom, nie zamerom.

Z hladiska bezpecnosti situacie by som navrhoval, aby Fenix (potom co mi opat da slovne cez hubu) radsej prenechal tuto temu tym, ktorych sa to bezprostredne tyka, to jest predstavitelom klanov LA a LF, co nasledne (alebo aj pred tym) urobim aj ja.

Na zaver len taka uvaha, totiz, ako sa pravdivost vyroku "hlad najprv sam na seba, az potom na druhych", prejavuje vo funkcnej stranke zivota? Povedal by som, ze prave porusenie tohto pravidla vedie k odhaleniu chyb. Co keby si kazdy sam pre seba povedal nieco v style "Ten chlapik ma stve uz dlhsiu dobu, vyciny jemu vlastne mi prekazaju, ale radsej o tom nikomu nic nepoviem, lebo v pripade, ze by sa to prave on dozvedel, vytiahol by na mna volajaku somarinu, a to co by z toho vzniklo by nemalo konca-kraja." Idealne by tak bolo po problemoch, ved kto by uz bol uplne bez viny akehokolvek druhu? Problemy ale su a ludia zodpovedni za ne tiez, tak preco nase porekadlo zrazu straca na platnosti? Ze by ludia hladeli viac na chyby druhych ako na svoje vlastne? To je ale samozrejmost. Ze by ich teda davali viac najavo, viac na ne poukazovali? Jednoznacne. Tak teda preco? Na to sa odpoved prilis tazko nehlada. Pretoze mozu. Zvlast ak tento ukon nie je samoucelny. Bud nema super dostatocne argumenty, alebo dostatocnu moc na to, aby s vyuzitim hoci aj zavaznych argumentov ostatnych presvedcil, ze chyba ma svoj povod aj v niekom inom. Nie je to teda prilis racionalne pravidlo, ale aj tak sa tu na jeho dodrziavanie urcitym ludom ziada upozornovat. A svojim sposobom maju pravdu, pretoze za podmienok vladnucich na tomto fore JE toto pravidlo racionalne. Nikto tu totiz nedisponuje takou mocou, aby sa mohol vyzivat v poukazovani na chyby tych druhych bez znacnych obav o nasledny nevyziadany unik informacii tykajucich sa jeho osoby, ci uz priamo alebo nepriamo. Aspon som teda odhodlany dufat, ze to tak je.
« Poslední změna: 01.Leden 1970, 01:00:00 od Drevo »
"Quitters never win, winners never quit, but those who never win and never quit are idiots."

"When you earnestly believe you can compensate for a lack of skill by doubling your efforts, there's no end to what you can't do."

Offline smoke

• Administrátor
  • Častý host
  • jj jsem to ja :)
    • JID:smoke@mitranet.cz
    • www.tremulous.cz
kam tohle vede...
« Odpověď #18 kdy: 03.Duben 2007, 00:03:31 »
...ale no tak... kam tohle vede? Vubec nikam preci. Vyprdnete se na  to - neni to podstatne (po tech romanech uz vazne neni) ;)

diky kluci..
« Poslední změna: 01.Leden 1970, 01:00:00 od smoke »
Jabber status

Offline Drevo

• Nováček
(Bez předmětu)
« Odpověď #19 kdy: 03.Duben 2007, 00:09:19 »
[quote:7ed99]Nevedomost neosprvalnuje ? kto to povedal ? ))

Demo....no a? Ja s demem nejsem jeden clovek takze zminovani tohoto podle me nema zrovna smysl.[/quote]

Jajaj, a sme doma. Tak pripomienka sa zjavne musi zopakovat.

[i:7ed99]Demo aka dxmo je v tom nevinne. [/i:7ed99]

Ten horeuvedeny vyrok mam na svedomi ja, teda (fakticka poznamka pre Fenixa) nie Lemonice ale (fakticka poznamka pre Lemona) Drevo.

To znamena, ze v tomto pripade obvinujete nespravnych ludi. Nebudem vsak uz opakovat moju povodnu poznamku, ktora sa medzicasom stala trapnou...

Cele sa to uz zacina odvijat asi tak, ze "I have to admit that I suck completely, but I can tell you why you suck even more than just that"
"Quitters never win, winners never quit, but those who never win and never quit are idiots."

"When you earnestly believe you can compensate for a lack of skill by doubling your efforts, there's no end to what you can't do."

Offline Lemonice

• Nováček
(Bez předmětu)
« Odpověď #20 kdy: 03.Duben 2007, 06:58:17 »
Boha proc si vas porad pletu? [Im an idiot] :lol:
« Poslední změna: 01.Leden 1970, 01:00:00 od Lemonice »

Offline Fenix

• Patří do týmu
  • **
  • (-:
(Bez předmětu)
« Odpověď #21 kdy: 03.Duben 2007, 09:45:41 »
echhhh ako by som zacal . . .
prvom rade uz sa mi nejako moc nechcu pisat romany  8) ale nejako si to neviem odpustit (-:

Abych pravdu rekl, pokud to neni nejake hodne dlouhodobe je mi to uplne jedno, navic Tokra aka Raiden aka Coca.Cola aka Tell.me.homer byl aspon pokud vim zabanovany za nefair play [schazovani hracu dolu lucim apod]

hracu dole lucim shadzujem aj ja ^^ ono pokial nie som admin a callvote na putteam sa neda vyvolat a kick asi imho vela tak ak vidim niekoho ako luci  luci spamuje tak ze  ked videm z base tak mam o 50 hp menej a celi cas sa z miesta nepohne tak par krat ho zhodim z rampi alebo natahnem nanho luci (-:    // esta nikto na to nennabonzoval (-: //

Promin nevim jestli je to slovenskym jazykem nebo jsem fazne akorat debil , ale pochopil jsem to tak ze se chovam blbe ze mam dostat vyssi level admina [na to tiez nevim jak si prisel] a ze organizuju ligu.

Bind na Feedixe urcite mam, cokoliv slozitejsiho [s barvickama , delsi nez slova] pisu na bindu. Je to vlastne jen o 5 pismenek delsi a muze se to hodit kdybys to snad musel uplne nahodou pouzit znova.
Ovsem prejmenoval jsem se vazne jen jednou...pokud se to povedlo snad vicekrat , tak to bylo jen kvuli bindu a nejspis jsem se hned zpatky prejmenoval.  

Pocakj mozno ked i je to + 5 pismenok ale zpravidla sa robia bindy do buducnosti ze mam plane to viac krat pouzit a nie ako jednorazovu srandu  . . . (-: a ked si sa vazne premenoval je jednou tak naco to mas potom nabindovane ? (-:

Citace: "Drevo"
 Fenix sa predviedol... Aj nejaku tu cenzuru si vysluzil. NEURAZAM TA? Dufam, ale sorry ak by som nahodou napisal nieco take, co by akoze mohlo, lebo ty sa CHCES urazat, vsak ano?

Cenzuru som si napsal sam ^^ vraj nemam pouzivat skarede slova mi povedali na spovedi . . .  neboj sa a ty ma neurazas (-: inak by som sa rad urazil ale teraz nemam nejako casu tak nabudce oook ? (-:

Neviem aky ma kto na to cele nazor, neviem, ako to Lemon myslel, ale ja som celu tuto "aferu" zobral skor s humorom, teda nie ze skor, ale hej. Jasne, ono to moze vsetko vyzerat inak, ani ja neviem co si mam o roznych veciach mysliet, napokon, stare otrepane "cez net sa do ludi vidiet neda" vobec nie je "over-used", ale proste je to pravda. Avsak to, co sa mne javi ako vtip uz od prveho Lemonovho postu (ten, ktorym topic zacal), moze skutocne byt poukazanim na isty vyvoj. To nepopieram.

ufff ty si to zobral vazne cele s humorom ? (-: tak to sme dvaja (-: ake nikde si nepouzil ako smajlik takze asi som ta zle pochopil [ mea culpa ] som predsa kkt a to stava ved dokonca ani fenix nieje neomylny  (-:

Tym padom tvoja reakcia bola do znacnej miery neopodstatnena, Fenix. Na druhej strane, pripomenul si mi, ze na forach ako je toto nie je v ramci schopnosti bezneho smrtelnika (ani Fenixa) rozoznat poznamky napisane s prvotnymi humornymi intenciami od tych, ktore sa otvorene snazia na zvoleny subjekt zautocit. Pri tych tvojich je to, zaroven, jasne, cim si si jednoznacne vysluzil moju pochvalu za to, ze si mi urcite ulahcil interpretaciu charakteru tvojho prispevku. Tymto sa vsak nechcem od miery zodpovednosti, ktoru nesiem za svoje (pre)ciny, nijako distancovat.

Ono ale cele to nevyzeralo ze je neopstatnena (-: ono ked som videl ako klebetite o LF tak som to tak nenechal predsa ^^  ( ono jasne som za kazdu srandu ale v ramci medziach slusnoti (-: )

Trochu odlahcenym tonom uz len dodam, ze skutocne rozumiem podstate CASTI Fenixovho argumentu (t.j. tej casti, v ktorej sa neobjavuju zbytocne naladove vypovede o momentalnom stave autora prispevku, ale naopak, v ktorej sa prechadza k podstate problemu, miesto usilia zvysovat napatie v pomerne nevodivom prostredi), kedze k poskodeniu mena klanu LF skutocne mohlo z mojej strany dojst. Naviac mnou spominane protiargumenty typu "Ved ja len tak, no, sak one, akoze akoze ano, ne naozaj" skutocne nikoho zaujimat nemusia/urcite ani zaujimat nebudu. Nebolo by teda na mieste povedat "Tak sorry, ale sranda bola", ak to vacsine ludi sposobilo problemy, preto opat zdoraznujem, ze sa nechcem tvarit, akoby som bol vo vsetkom nevinne a tym uboho prijimal porazku od karhajuceho Fenixa. Tu radost mu neurobim (strikes back, hence "no offence" intended).

Heyy nezabudaj som patologicky byrokrat (-: my mame len jednu naladu ^^   a kde sa objavuju vypovede o stave autora ?(-:  Fenix sa nesnazil karhat ale len na nieco poukazat co vam ( drevo , bozzar lemonice )  asi uniklo . . . nic viac som si na vas nechcel dokazovat to nejako nemam zapotrebi ale predsa som kkt a niekedy i ked nechcem aby to tak vyznelo tak to vyzneje . . . (-:

Mam totiz taky subjektivny dojem, ze pravym ucelom Fenixovho prispevku bolo skor vyjasnit si urcite problemy siahajuce do mozno nie az tak vzdialenej minulosti. Tie jeho postrehy sa mi uz potom zdaju byt len prejavom, nie zamerom.  

Vyjasnit si ake problemy ? Ehmmm jo ti myslis tie Smokove akty ? (-: ale o tych si myslim nevedel  , nie ?  A ake dalsie postrehy su uz prejavom ? vsetko ma dufam svoj zamer a to poukazat na to ze ste srabi [forum cenzura]  a [forum cenzura ] a k tomu dokonca [forum cenzura] pricom ja som ten naj KING ^^ (-: jj urcite to tak bolo myslene ked si precitate kazdu druhu hlasku v kazdom druhom slove najdete tento podtext (-:  aspon dufam ze ho najdete lebo mne sa ho nedari najst ^^  

ehmm pri tej minulosti ma napda citat : Kdo ovlada minulost, ovlada pritomnost. Kdo ovlada pritomnost, ovlada budoucnost ?  (-:

Z hladiska bezpecnosti situacie by som navrhoval, aby Fenix (potom co mi opat da slovne cez hubu) radsej prenechal tuto temu tym, ktorych sa to bezprostredne tyka, to jest predstavitelom klanov LA a LF, co nasledne (alebo aj pred tym) urobim aj ja.

* natahuje ruku a praska cez monitor drevovy pres hubu (-: za chvilku sa uvedomi da mu pusu tam kde dostal pres hubu  (-: *   Nj asi by som sa mal do toho menej starat ved som kkt (-:  a aby zbytocne z toho zas nevznikalo nejake prilis velke OT ktore uz z toho zniklo ci popripadne aby z toho nevznikla nejake flame war vsetci proti fenixovy a aby som vam zas nemusel dokazovat ze som king a vy n00bovia a vy i to uvedomite az po nejakych 50 stranch ze ste sa milili ale potom uz bude neskoro  (-:

Na zaver len taka uvaha, totiz, ako sa pravdivost vyroku "hlad najprv sam na seba, az potom na druhych", prejavuje vo funkcnej stranke zivota? Povedal by som, ze prave porusenie tohto pravidla vedie k odhaleniu chyb. Co keby si kazdy sam pre seba povedal nieco v style "Ten chlapik ma stve uz dlhsiu dobu, vyciny jemu vlastne mi prekazaju, ale radsej o tom nikomu nic nepoviem, lebo v pripade, ze by sa to prave on dozvedel, vytiahol by na mna volajaku somarinu, a to co by z toho vzniklo by nemalo konca-kraja." Idealne by tak bolo po problemoch, ved kto by uz bol uplne bez viny akehokolvek druhu? Problemy ale su a ludia zodpovedni za ne tiez, tak preco nase porekadlo zrazu straca na platnosti?

Porekadlo ci co to je nestraca na platnosti ale skor myslim poukazuje na to ze pokial niekoho chceme sudit a uz potom trestat tak by sme mali mysliet na seba a najskor vziat zodpovednost i za svoje ciny . . .

Ze by ludia hladeli viac na chyby druhych ako na svoje vlastne? To je ale samozrejmost.

Mozno je to samozrejme ale je to aj spravne ?

Ze by ich teda davali viac najavo, viac na ne poukazovali? Jednoznacne. Tak teda preco? Na to sa odpoved prilis tazko nehlada. Pretoze mozu. Zvlast ak tento ukon nie je samoucelny. Bud nema super dostatocne argumenty, alebo dostatocnu moc na to, aby s vyuzitim hoci aj zavaznych argumentov ostatnych presvedcil, ze chyba ma svoj povod aj v niekom inom. Nie je to teda prilis racionalne pravidlo, ale aj tak sa tu na jeho dodrziavanie urcitym ludom ziada upozornovat. A svojim sposobom maju pravdu, pretoze za podmienok vladnucich na tomto fore JE toto pravidlo racionalne. Nikto tu totiz nedisponuje takou mocou, aby sa mohol vyzivat v poukazovani na chyby tych druhych bez znacnych obav o nasledny nevyziadany unik informacii tykajucich sa jeho osoby, ci uz priamo alebo nepriamo. Aspon som teda odhodlany dufat, ze to tak je.

pekna uvaha Ale ma jednu chybu  (-: Si spominal ze nikdo ale taky napriklad Chuck Norris alebo Cimmrman alebo Astar Seran ci Malina Hedvigova alebo Marfo oni disponuju takou mocou a skus to POPRIET ! (-:

Citace: "smoke"
...ale no tak... kam tohle vede? Vubec nikam preci. .

I ja mam taky pocit ze tato debata nikam nevede kazdy ma kus svojej pravdy a kazdy za nou asi stoji (-: cize tato debata asi nikam vazne nevedie ^^

Tak a nieco na zaver (- : asi zas budem opakovat ^^

Cize mozme tuto temu locknut myslim ze sa vyriesilo vsetko aspon to dufam mojim cielom nebolo karhat ani sa nad nekoho stavat ze som lepsi alebo ine [fenix cenzura] . . .  mojim cielom dokonca nebola ani obhajova gasmela dokonca ani obhajova  klanu LF i ked to tak mozno vyzeralo a vyznievalo . . .  mojim cielom bolo proste dat len iny pohlad na vec a tym som chcel len aby ste sa sami nad sebou zamysleli co sa i d(m)revovy podarilo ^^  

cize LF je nevinne , gasmel takisto  a fenix je ktt (-: zhodneme sa na tom ? (-: asi jo aspon kazdy v duchu

tak dufam ze sme predisli flame ked som uznal ze kkt :-) a uz zbytocnemu ot

Dufam ze som nanic nezabudol a ak to uz bude mozne (-: tak to potom bude posledny moj prispevok v tejto teme diki za pekne popisanie . . . (-:  

BTW i vam sa tento (-: smail tak strastne paci ? (-: asi vazny cvok ^^

[size=75:08e3b][i:08e3b]PS : skutocnim cielom bolo si nahrabat dalsie prispevky pred stormom a kolafim ale o tom ani muk (-:[/i:08e3b][/size:08e3b]

[i:08e3b]Hawk * a skoncila hudba s ktorou odpadlo listie  * a nacelnik nejako  fiktivneho samodestruktivneho narcisitckeho kmena dohovoril . . . [/i:08e3b]
[21:37]   Peterdia: A.H.A.L.Y.A. : Anorganický Hrozivý Analogový Likvidační Yttriový Android

Offline Drevo

• Nováček
(Bez předmětu)
« Odpověď #22 kdy: 03.Duben 2007, 10:06:39 »
Citace: "Fenix"
som predsa kkt
ale predsa som kkt
ved som kkt
a fenix je ktt
ked som uznal ze kkt

Netusim, preco mas taky pocit, ale pamataj, ze "tisickrat opakovana loz sa stane pravdou"...

A co sa tyka tych osobnych problemov, narazam tym na tvoje problemy s Lemonom a sposob akym sa k nim vracias. Nebol si to kedysi prave ty, kto sa ma snazil presvedcit, ze Lemon je napriek svojraznym vycinom "v pohode"?

Offline Fenix

• Patří do týmu
  • **
  • (-:
(Bez předmětu)
« Odpověď #23 kdy: 03.Duben 2007, 10:30:07 »

Netusim, preco mas taky pocit, ale pamataj, ze "tisickrat opakovana loz sa stane pravdou"...

ano som KKT (-:   a aka loz ? ved kazdy ma v sebe kusok kkta (-: ktory len caka kym sa moze prebudit (-:  ono asi preto pouzivam to slovo tak casto lebo citam par knih od Xavier Crementa a vdaka jeho vyskumu som zistil ze som kkt (-:

A co sa tyka tych osobnych problemov, narazam tym na tvoje problemy s Lemonom a sposob akym sa k nim vracias. Nebol si to kedysi prave ty, kto sa ma snazil presvedcit, ze Lemon je napriek svojraznym vycinom "v pohode"?

Sposob aky ? len som na nieco poukazal . . .  (-:  a stale myslim ze je v pohode keby som si to nemyslel tak by som ho nenavrhol na senior admina ? (-:

uz vanze skoncime s ot (-: dobre tak toto musi byt moje posledne slovo  (-:

BAF :P

Offline Alanil

• Nováček
(Bez předmětu)
« Odpověď #24 kdy: 03.Duben 2007, 13:23:24 »
Poviem to na rovinu.
Klan LF mi na nervy neliezol a ani nelezie.
Proste, Quake sa snazil spravit recesiu na LA. Ok, kludne. je to jeho vec. Myslim, ze je to takmer smiesne.

Neviem, o com kecate, lebo po tom, co sa do toho pustil fenix (a vravte, co chcete, ale mne pripadal ten prispevok utocny.) som to prestal sledovat.

Tiez mi tato tema priapala ako celkom zabavna a bol som zvedavy, čo z toho vnzikne. Mam ale pocit, ze je to o niecom ine, ako to bolo na zaciatku.

Preto, prosim vsetkych zucastnených, aby sa to uz nechali na pokoj. Nema to cenu.

A co sa tyka nalada LA voci LF, tak lidickove z LA, ako ste vraveli, LF je noobska kopia LA, tak co riesit? LA je snad ohrozena klanom LF?
Tak myslim, ze je na case to nechat tak...
« Poslední změna: 01.Leden 1970, 01:00:00 od Alanil »
Svetové zásoby ropy vydrzia cca. do roku 2020. Začnite si robiť zásoby, nukleárne zimy bávajú tuhé...

Chybovat je ludské, opdúštat božské. Ale nie som boh.