Autor Téma: Návrhy na BAN  (Přečteno 4988 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Nosmis

• Klan {KOC}
  • Nováček
Re: Návrhy na BAN
« Odpověď #15 kdy: 12.Únor 2008, 15:51:30 »
Jak už sem psal v logu neni že by deconoval a hlavně tam neni že by ste vy tři hráli v jedný hře. To znamená že log je asi na h*vno.

Medic: Doufám že si nemyslel mě že by se mi to hodilo do krámu vim že vy dva se nemusíte tak vás chci mít pohromadě a vysvětlit to. Takže jestli ho tam ještě uvidíš feedovat klidně ho zabanuj třeba s menšim časem ať má možnost přemýšlet. Když to pak bude dělat dál dostane permici.

Citace: "Blodrane"
... ( bo nejsem zadnej Nosmis  :S  )...

A tohle má být co? Trochu sem nepochopil na co narážíš!

Offline Predator

• Nováček
  • May the Force be with you!
« Odpověď #16 kdy: 12.Únor 2008, 17:03:14 »
Já nevím, proč tady tak vášnivě diskutujete. Neděláte ze všeho zbytečně vědu? Co se týče Nunuka, tak pokud se nepletu, Medic to s ním chtěl řešit na khnetu, ale on se o tom už bavit nechtěl, takže je to dle mého názoru uzavřeno, ne?
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is the Force.

Offline Linum

• Nováček
« Odpověď #17 kdy: 12.Únor 2008, 17:30:09 »
nejsme si jistej jestli je to na ban ale dnes 17:25hral nakej clan
phoenix na khnetu

a nemel jsem ani sanci se dostat na server prvni pripojeni jsem dostal hnet kick a 2 my rek abych se no join ja psolech a dostal sjem kick mno nespravedlnost... po 3 jsme se moh jen koukat...

Offline MRSAMEDIC CZ

• Klan -CZ-
  • Nováček
« Odpověď #18 kdy: 12.Únor 2008, 22:36:45 »
Citace: "Nosmis"
Jak už sem psal v logu neni že by deconoval a hlavně tam neni že by ste vy tři hráli v jedný hře. To znamená že log je asi na h*vno.

Medic: Doufám že si nemyslel mě že by se mi to hodilo do krámu vim že vy dva se nemusíte tak vás chci mít pohromadě a vysvětlit to. Takže jestli ho tam ještě uvidíš feedovat klidně ho zabanuj třeba s menšim časem ať má možnost přemýšlet. Když to pak bude dělat dál dostane permici.

Myslel sem nunuka.

... ( bo nejsem zadnej Nosmis  :S  )...

A tohle má být co? Trochu sem nepochopil na co narážíš!

Podle me na to ze tam nema zadnou pravomoc.

Offline MRSAMEDIC CZ

• Klan -CZ-
  • Nováček
« Odpověď #19 kdy: 13.Únor 2008, 20:39:39 »
Cau dnes sem mel trosku problem s jednim hracem co deconoval, neztihl jsem to pac mapa zkoncila, jeho ip je 71.125.173.168 bylo to tak 20:10h.
 nemel sem cislo slotu, ktere pak uz  neslo dohledat. a hned dalsi mapu se objevil hrac se skoro uplne stejnym Nickem co zacal presouvat bazi stylem ze ji nejdriv celou decnul  a pote zacal stavet nikde jinde.
A vsichni chytraci zacli pokrikovat medic dej ban.... to je zas on a tak podobne ale dejte nekomu ban nez si zkontrolujete ip! a dobre sem udelal byl to nekdo jinej!!!
 A takovej hrac jako je dany zacal nadavat .... Proto tu pisu jako [color=#FF0000:1ce06]upozorneni[/color:1ce06] ze nesnesu nadavky na moji osobu a automaticky budu davat !MUTE!
A zaroven se chci omluvit za pomalost pri banovani bohuzel ban neni !Kick a nedavam ho kazdej den, vse chce svuj cas!

Offline Nosmis

• Klan {KOC}
  • Nováček
« Odpověď #20 kdy: 14.Únor 2008, 04:46:10 »
To je v poho. Jen k tý IPně každý nemusí mít statickou IP ale klidně dynamickou takže se ti klidně může připojit ten samý s jinou. Trochu spolehlivější může být GUID ale i ten se dá lehce přehodit. Když by uďál obojí neni šance ho poznat.

Offline Drevo

• Nováček
« Odpověď #21 kdy: 14.Únor 2008, 11:37:01 »
V logoch ho ale tak ci onak podla uvedenych udajov najdes, alebo nie?
"Quitters never win, winners never quit, but those who never win and never quit are idiots."

"When you earnestly believe you can compensate for a lack of skill by doubling your efforts, there's no end to what you can't do."

Offline Nosmis

• Klan {KOC}
  • Nováček
« Odpověď #22 kdy: 14.Únor 2008, 11:50:15 »
Když bude mít jiný GUID a IP tak jen na nick bych se moc nespoléhal.

Offline Drevo

• Nováček
« Odpověď #23 kdy: 14.Únor 2008, 20:56:01 »
No ale v logoch si ho vyhladas a podla toho mu das ban, aj ked momentalne na serveri hrat nebude. Preco inak by sme v dobach davnejsich podobne udaje uvadzali na KOCOUR-CZ fore?

Samozrejme, ziskat novy GUID alebo zmenit si IP je v mnohych pripadoch celkom trivialny ukon, ale ak prave toto prekaza, tak je cely tento topic, ako aj BAN ako trest uplne bezpredmetny.
"Quitters never win, winners never quit, but those who never win and never quit are idiots."

"When you earnestly believe you can compensate for a lack of skill by doubling your efforts, there's no end to what you can't do."

Offline Nosmis

• Klan {KOC}
  • Nováček
« Odpověď #24 kdy: 14.Únor 2008, 23:42:15 »
Jo když to bude v logu tak ho najdu a zabanuju ale když si změní ip i guid tak mu to vůbec nevadí a může nám otravovat život znovu.

Offline Blodrane

• Klan {KOC}
  • Nováček
« Odpověď #25 kdy: 17.Únor 2008, 17:08:24 »
Ja to spatne napsal sry,ale nemela to bejt vubec urazka  :)  drzej sem nebyl,nejsem a nebudu a mam uctu ke starsim  :good:  takze sry,ja kdyz si to ted prectu,tak to taky nepochopim a kdyz uz,tak ve spatnym slova smyslu... ale fakt mi plz ver,ze to tak nebylo mysleny...

Offline Nosmis

• Klan {KOC}
  • Nováček
« Odpověď #26 kdy: 17.Únor 2008, 19:23:59 »
Ja to spatne napsal sry...

Vpohodě já vim že by sis to nedovolil  xD a i kdyby tak by se toho taky moc nestalo ;)

Jak si to myslel s tim staršim!!!  :tank:

[color=#40FF00:947c3][size=150:947c3]Sranda :D [/size:947c3][/color:947c3]

Offline Blodrane

• Klan {KOC}
  • Nováček
« Odpověď #27 kdy: 18.Únor 2008, 11:19:46 »
Ja to myslel tak,ze kdybych byl Nosmis  :good:  tak bych ho vykopunul a nebo mu dal spis uz ban za demenci... vies  =o  ?? Taak a jinak,jak to s nim nakonec dopadlo ? Nasel si ho nakonec ?

Offline Nosmis

• Klan {KOC}
  • Nováček
« Odpověď #28 kdy: 18.Únor 2008, 12:55:21 »
Nasel si ho nakonec ?

Ne prostě v logu od něj žádný decon nebyl a neni tam ani záznam že by si s nim hrál v jedný hře takže je mi líto. Jak řikám až ho při tom ještě uvidíte tak ho prostě banujte. Případně to sem napište a dám mu permanentku ale musí to udělat znovu (stačí feed nemusí deconovat).

Offline Blodrane

• Klan {KOC}
  • Nováček
« Odpověď #29 kdy: 21.Únor 2008, 10:10:35 »
LooLz,oni se davaj za feed permice  :)  ?? Ehm,ehm vy vubec nemyslite na lamy jako sem ja  xD  ... jo a chci se zeptat Nosmi,ja,jako maly admin muzu udelovat bany ? Jen dotaz  ;)  a este dotaz,jestli mam prejmenovavat unnamedy a na co  xD  ... ja viem,casem me to prestane bavit,ale ted sem este v euforii  :D  ...