Autor Téma: Zalozeni klanu pro zacatecniky?  (Přečteno 4928 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Venda CZE

• Nováček
  • ...
Re: Zalozeni klanu pro zacatecniky?
« Odpověď #30 kdy: 07.Červenec 2007, 22:09:58 »
Vymýšlíte hovadiny. Klan pro začátečníky je už předem mrtvá věc.

Začátečník se toho nejvíc naučí , když bude spectovat zkušené hráče a pak když bude chtít jít ze základny tak jedině s jedním skušeným. ( Ale bacha toho zkušenýho to múže akorát (forum cenzura) (forum cenzura) , když mu začátečník ubere 60 hp při souboji s goonem.)

A to , že tady nejsou klany pro méně zdatné hráče není praveda. FTR , GTA, SVK, OM ,  a co já vím ještě.

Pochybuju že někdo zdatnej se bude mordovat s bandou noobu, nic mu to nedá a akorát z toho bude mít nervy v kýblu, nehledě na tu ohromnou časovou náročnost.

A kdo myslíte že s takovým teamem bude chtít hrát?? Pro průměrnej klan to neví vůbec přínosný hrát proti chaotické skupine noobu, když pominu to, že noobové se ze hry co trvá 10 minut nic nenaučí.Akorát dostanou totálně na prdel,tam nepomůžou žádný rady,ale na to člověk musí dojít sám .
In vino veritas.

Offline Drevo

• Nováček
« Odpověď #31 kdy: 07.Červenec 2007, 22:18:55 »
Klan pre uciacich sa hracov uz existuje, vola sa }MG{ - Mercenaries Guild. Su  ozaj velkym klanom, v ktorom hraju aj dobri hraci, rovnako ako zaciatocnici. Tu vsak treba pripomenut, ze skutocny noob nezisti, ze by o vstupe do takeho klanu vobec mohol uvazovat. Ja som skor za to, aby sa o tychto novacikov uchadzali vacsie, uz zabehnute klany. Ked najdu nejakeho slubneho no este nezbehleho hraca, mozu si z neho vychovat poriadneho vraha :)
"Quitters never win, winners never quit, but those who never win and never quit are idiots."

"When you earnestly believe you can compensate for a lack of skill by doubling your efforts, there's no end to what you can't do."

Offline skelna

• Nováček
    • http://www.sklenyho.estranky.cz
« Odpověď #32 kdy: 08.Červenec 2007, 11:39:46 »
No ja sem jeste o klanu }MG{ nikdy neslysel az ted a pokud se te mohu zeptat jaky dobry hraci tam hrajou a na jakym serveru hrajou???????
(M!ky a rejnocku nemyslete si ze od vas chci odejit jen se zajimam fakt sem o tom klanu nikdy neslysel :) )

Offline Drevo

• Nováček
« Odpověď #33 kdy: 08.Červenec 2007, 12:13:24 »
"Quitters never win, winners never quit, but those who never win and never quit are idiots."

"When you earnestly believe you can compensate for a lack of skill by doubling your efforts, there's no end to what you can't do."

Offline Lucky

• Nováček
« Odpověď #34 kdy: 08.Červenec 2007, 13:36:23 »
Venda: pokial vie klan FtR sa rozpadol do SVK mozu ist len slovaci dalej GTA sa zacina rozpadat uz odisla jedna hracka a myslim ze to bue pokracovat a klan OM teda ked mam pravdu povedat zatial som z toho klanu videl len dvoch hracov teda troch ale ten jeden je teraz v JS

Offline Venda CZE

• Nováček
  • ...
« Odpověď #35 kdy: 08.Červenec 2007, 18:09:21 »
A co založit vlastní? Měl bys volnou ruku jako CL a není to nic těžkýho domluvit nějaký zápasy.
In vino veritas.

Offline Drevo

• Nováček
« Odpověď #36 kdy: 08.Červenec 2007, 18:10:37 »
Len to nie. Kvalita je lepsia ako kvantita, trebars nech je klanov len 5 ale pocetnych a aktivnych.

Offline Lucky

• Nováček
« Odpověď #37 kdy: 09.Červenec 2007, 12:53:54 »
Je pravda ze na Tremulouse je vela klanov keby bolo iba 5 jak hovori Drevo bolo by to lepsie lebo teraz tu su hraci roztruseny kade-tade

Offline Gorthaur

• Klan -CZ-
  • Nováček
« Odpověď #38 kdy: 09.Červenec 2007, 17:04:23 »
tak to já jsem zase proti tomu, aby jsme byli početní clan, nelíbí se mi to, těch 8 lidí je uplně max pro mě...... Při větším počtu se sice mpžou hrát častěji takové ty nahodilé cw, ale pak dojde na CY nebo WWF a ani si neškrtnem..

Offline Lucky

• Nováček
« Odpověď #39 kdy: 09.Červenec 2007, 19:14:08 »
no ehm ehm CY su dost good....ehm......ale zase je pravda ze clany by mohli mat obmedzeny počet hračov napr jak Gort hovori 8 ale zase by to bolo obmedzovanie

Offline Gorthaur

• Klan -CZ-
  • Nováček
« Odpověď #40 kdy: 09.Červenec 2007, 19:59:02 »
Citace: "Lucky"
...

tak to nemůžeš brát, každý clan má svoji filozofii, někdo chce 30 hráčů a někdo ne, záleží na těch lidech v clanu.. Já jen psal, že mě osobně se početné clany nezamlouvají z pohledu, že bych v takovém clanu měl být, toď vše:)

Offline Lucky

• Nováček
« Odpověď #41 kdy: 10.Červenec 2007, 10:16:24 »
Aha asi som ta zle pochopil patri ti moje ospravedlnenie 8|

Offline saviour

• Nováček
« Odpověď #42 kdy: 21.Červenec 2007, 17:45:18 »
Co je kazdy pise,ze se FtR rozpadl!
Kde jste to vzali,to ze jsem tu 15 dni nebyl je duvod , aby se Clan rozpadl?
A Prrrr ve FtR jsou mene zdatni hraci?Jesli jo,tak si to myslite jen Vy  :D

Offline Gorakhal

• Klan -CZ-
  • Nováček
  • Vot te fak!
    • http://moria.hu.cz
« Odpověď #43 kdy: 21.Červenec 2007, 20:04:47 »
Takze si date to CW? :P
Ultima PLAYER ... <a class="postlink" href="http://www.moria.cz">http://www.moria.cz</a>
Tremulous PLAYER - -CZ- Clan <a class="postlink" href="http://cz.tym.cz">http://cz.tym.cz</a>
WoW PLAYER

Offline Lucky

• Nováček
« Odpověď #44 kdy: 27.Září 2007, 15:10:16 »
No tak som sa rozhodol ze zalozim klan pre zacatecniky klan ma skratku [Btfs]-Butterflyes ale kedze ja to uz nehravam teda tremulous klanu sa ujme kamarat ktory hrava pod nickom Spider 8) este ste ho asi hrat nevideli ale co uz ale on by sa mal prihlasit na toto forum a smoku pls spravil by si pre nich miesto medzi klanmi lebo nemaju vlastne forum